Vill para påminna

Att ni ska skicka in bidrag till outfitt tävlingen!! Vi har fått in ett fint bidrag men vi vill ha många mer!! Det kan vara en outfitt som du och din häst har haft någon gång eller så sätter ni ihop en helt ny låt fantasin flöda!! temat är alltså svart, silver och marinblå. tävlingen av görs när vi fått tillräckligt med bikdarg kramizz

inköpslista ----> falstrebo horse show

här är de saker jag kommit på hittils som jag vill köpa i falsterbo
silver boots
schokehöle (stavning) schabrak med silver passpoal
schokhemöle benlindor
ja som ni ser så kommer våran outfitt gå i marinblå och silver!!!

gårdagens innköp

Jag var på torp igår och detta var det jag köppte:
vita paddar på hööks 60 kr tror jag de kosta
pannband med strass 249 kr med svart läder
linne från h&m 70kr
vita benlindor 170 kr tror jag de kosta!!
sedan så köppte jag en blå lite annorlunda pippi tröja på pondus
och ett dressyrspö på hööks :) japp det var allt

Anmäld!

Idag har jag anmält mig till en Clear Round som klubben annordnar och vid bra väder ska den vara på gräs! Superkul tycker jag då jag och vesuv faktiskt aldrig har tävlat på gräs :o
Jag tror jag bara ska hoppa 70-80 nu eftersom har har tävlat varannan helg nu ett tag, efter det blir det ett break i 2 veckor sen är det meeting i dingle, även det annordnar klubben! Så nu ska jag försöka sattsa lite och våga svänga mer nu när jag vet att både han och jag har vant oss vid varandra och att tävla tillsammans.
Vesuv har vilat idag och kommer kanske få göra det imorgon igen :( Sen på onsdag får han komma ut en sväng innan jag åker till Sassa! Hon skrev att jag skulle ha hjälm och väst med mig?! undra vad hon har hittat på?
Haha, kameran åker givetvis med och är det något speciellt ni önskar är det bara att kommentera!!


Bildbomb från gårdagen

Japp jag var med och fotade munkedalingarna på bc igår och här kommer linte bilder!! :D ha det göött!;)
prisutdelnig munkedal 6:a för dagen 2:a samanlagt under hela cupen!! inte dåligt!!
sofia på ärevar blev 6:a grattis!!
Jossan hopppar kaviar hindret
det gick bra för nathalie och matilda en första  och tredje platts grattis till er!!
jossan i sin nya snygga bling bling hjälm!!
sassa?
hästskötarna freja och jag!!;)
hopp hopp
gillar stilen!!
japp det var några av alla 443 som togs!!!;)

skooolan

hej! sitter i skolaN och har idrott, fast jag lagade en tand i morse så jag behöver inte vara med.               jag slutar 3 och då åker jag hem och drar mig ut till stallet, vesuv ska vila men jag ska fixa iordning allt till han! // jossaN  

bilder :D

 

Failbild xD


Resultat :D

Ja somsagt så var de ju "El Grand Finale" idag :D Jag vill bara säga att han och jag hade inte våran bääästa dag, men är ändå nöjd och fick ett fint slut på min och Hugos hoppkariär (?!) ;)

Förklassen LD: O.M.G !!! Så seg han var !! -.- Snigel-seg var han xD På framridningen stoppade han de första gångerna men sedan flöt de bara på :P Väl inne på banan fick vi totalt 2 stop (kommer inte riktigt ihåg) Och då valde jag att starta om och fick en felfri runda :D Fast ingen rosett då man var tungen att köpa en.....

 

Lagklassen LD+5: Oj Oj Oj SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG :I Hoppade perfct på framridningen men inne på banan fegade båda typ ut :P Blev uteslut efter 3 vägringar, han komma till 6 innan de var slut :( Var väll inte så jag ville sluta bohuscupen men jag är såååååååå ottroooooooligt stolt över han :")

Tolalt kom MRK´s lag 1 2:a i hela BC :O Vi slog de flesta Gbg lagen men inte Alleby (Grattis till vinsten) Jag tycker att de är ganska coolt då Hugo är en dressyrpolle ;) Jaja kom hem med En stor BLÅ rosett och en BC-plakett och en gulblå rosett ;) (Vi fick rosetterna som vi vann egentligen i Tanum ;))

Snart kommer en stooooor bildbomb :D



visste ni att...

... jag Josefine Bohm, ska med Sassa på DRESSYRTÄVLING (!?) på torsdag!!! :o hahaha de kunde jag inte tro om mig själv men de ska faktiskt bli lite spännande :D Alltså jag jag sova hos sassa onsdag - torsdag och åkta med henne på tävling :D


//


tjoo!

vem är bäst på att blogga? inte jag iallafal.... men jag har haft fullt upp med skolan och vesuv!
tävlade på sotenäs idag, och här kommer resultaten :)

Förklass LD
Han va fin, väldigt piss men helt okej. Fick 2 stopp på 5an som var ett kalles kaviar hinder.

Individuell Lagklass
Kändes mycket bättre denna rundan, dock ett stopp på 2an.

Jag är faktiskt väldigt öjd med mina rundor trotts stoppen, huvudsaken är att vi hade roligt och det hade vi! :D

Får hoppas att elin eller sassa lägger upp alla bilder sen också!

Juste jag va på Queen´s i lördags en sväng och fick med mig en John Whitaker Hjälm med bliiiing! love it!





//

Träning :D

Tränade med Hugo idag och de var jooooooooooobbigt !!! Herre gud vad trött jag är nu !! :D Fast de är skönt att ha ridit och kunna softa resten av dagen ;) Men sen ska de ju packas till BohusCupen imorgon :D FIIIIIIIIINAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lycka till ??


bilder

ja här kommer 2 bilder på mig och mina hästar!!

Jag och Pepija när vi skrittar av ;)

Våran outfit är:
* träns från lyckås
* sadel, tekna
*benskydd, jacson
*stövlar, mountain horse
* schabrak, horze
* jacka, PK
* ridbyxor, jhon witaker
* handskar, roeckl
* hjälm, jhon witaker


Japp som ni ser så är hon inte så stor längre :( eller jag är inte så liten :D
kram

regn och tävling!! :)

japp här regnar det fy vad trist :( jag hoppas det håller upp i eftermiddag när jag ska rida! I går hade vi tjej kväll hos malin, riktigt mysigt! Vi cyklade nog 2 varv runt hällevadsholm klockan 12 på nattenXD

I morgon blir det upp tidigt för att hänga med lillsyrran och munkadals lagen till sotenäs för final i bohus cupen som de leder!! Jag tror dret kommer gå finfint!!:)

Jag tänkte anordna en liten outfit tävling där ni får skicka in en outfit med ett tema som jag bestämmer här nedan ;) Ni skickar erat "bidrag" till [email protected] och märker mailet med tex "outfit tävling" eller något liknande. Ni har sjangs att vinna en länkning och vinaren, 2:an och 3:an får sina outfitts visade i ett inlägg! Så se till att skicka inn nu!! :)
Här kommer temat: Silver, svart och marinblå!! Se nu till att låta outfit fantasin flöda så hoppas jag att det kommer många bidrag!! Vinne blir den som har den snyggasta och mäst matchande outfiten!!! Lycka till!! :)

Torps Köpcentrum :D

Dagens inköp alá Torp :D




"Fast vita mjukis  ;)"




snabbis inlägg

Hej på er, jag har fullt upp som vanligt och ska snart hoppa in i duschen!
Efter det tänkte jag sätta mig och fixaiordning lite saker för bloggen osv. spännande va?

Vesuv gick iallafall både lite i paddocken och ut idag, han skötte sig men va galet pigg!!

nu ska jag dra, pusshej

btw, vart är kommentarerna? vad vill ni läsa om?

Hej hej!

Det har varit en ganska "soft" dag i skolan i dag vi spelade brännboll den sissta timmen och vi vann (fast ja suger haha) :) Jag ska till stallet om en timme och rida pippi nu efter att hon fått vila några dagar eftersom hon inte gick riktigt rent i måndags. Jag hoppas hon är bättre i dag!!;) Jag slänger upp en lite Hiss/diss från hööks:
Hissarna går till dessa snygga saker: tröjan är väldigt skön (har provat den slälv) men jag ville lägga pengarna på min kingsland kofta istället. Den finns i fler färger än turkos och kostar 279 kr
Tränset har jag varit nära på att köpa länge men på grund av priset har jag backat det kostar nämligen ca 700 kr! annars är det riktigt snyggt!!!
denna fleece fäst jag skulle inte villja ha den då jag inte tror att den passar mig med den sitter kanske bra på någon annan??:)
Skulle ni vilja ha en foto/outfit tävling elle något sådant?? kommentera då!! sedan så får ni inte glömma frågestunden!! blir ingen om ni inte frågar!!! kram på er

Godkväll :I

Sorry för dååååååååååålig uppdatering från min sida men jag ska bättra mig ;) Här kommer lite bilder från min konfa ;)








Dagens Ridpass - Vesuv

Idag stor det hoppträning på schemat! Det vara bara jag och Sofia som tränade så vi fick ju jättemycket träning :D

Vi började med att trava utan stigbyglar på A volten och flyttade 3m innanför och sedan till baka igen, där va han helt okej och lyssnade relativt bra!
Sen fattade vi galopp, och saktade av till trav, och galopp igen, och trav igen och ja så, mycket avbrott från galopp till trav och så, även där utan stigbyglar och där vad han över förväntan bra och fattade nästan alltid rätt galopp och höll sig samlad.
Sen började vi hoppa, och då hoppade vi en ganska snäv snett igenom till ett räcke på långsidan, och la sedan in fler linjer och studds, lite svårt att förklara..
Men iallafall så måste vi jobba på högersvängarna då han blir jätte stretig där så jag måste jobba mer med vänster skänkel,´annars va träningen super och vi är taggade till 1000 på tävling på söndag!


KRAM



ibland kan jag frå...

Ibland kan jag fråga mig sjäv vad jag skulle ha gjort om jag inte hade haft hästarna??? ett liv utan hästar hade inte jag kunnat leva jag älska att komma hem efter skolan och veta att det alltid är någon som väntar påmig hemma i hagen. jag fick min första häst när jag fyllde 3 år sedan dess har jag alltid haft egen häst så för mig hade det vart jätte konstigt om jag helt plötsligt inte hade haft någon.
Helt enkelt ett liv utan hästar finns inte ens i mina tankar!!
men man hade väl gjort något annat då ;)
Vad skulle ni gjort om ni inte hade hållit på med den sport/hobbyn ni håller på med??


Jag och min älskling <3

Glöm inte frågestunden!

Hej på er!
Idag har jag faktiskt bara latat mig efter skolan, Vesuven hade vilodag så jag var bara ute och fixade iordning hans grejer. Åkte med pappa till torp och körde donken, tjock som jag är!
Imorgon är det hoppträning för Josefin som gäller, försöker bara få ett bra flyt inför söndag :)


Nu ska jag snart dejta kudden, nattinatti!

// Jossan

PS. som det ser ut nu, så blir det ingen frågestund eftersom vi inte har fått in tillräckligt med frågor, mata oss med frågor HÄR OCH NU!



Hello!! ;)

Jag är nyss hemmkommen från stallet,Jag har hjälpt elin med att rida Minerva i dag! Hon var jätte fin och mjuk och smidig. Jag tränade på lite öppnor och slutor, galopp längningar m.m :) Dessan & Pippi fick vila då Dessan gått hårt och mamma tyckte inte pippi gått helt rent igår typiskt men jag hoppas att det bara är en liten vickning!  Tidigare var jag på Qeen's ridsport!! ÅÅ vad mycket fint dom har nu! Det blev ialla fall en sådan här:
denna snyggingen kostar 299kr
och en sådan här:
vet att det står "winter" på men jag tycker inte att det gör så mycket snygg är den ju iallafall ;) det var ju REA dessutom;)
kram kram på er

outfits ♥

Tänkte att jag skulle slänga upp lite olika outfits då och då, några är lite gamlare och några är nyare!


här kommer 2 :)





BTW! om ni undrar varför det står treryttare.blogg.se så är det för att jag och 2 kompisar hade den bloggen förut!



VAD TYCKER NI?


Kram



glöm inte frågestunden, bomba oss med mer frågor HÄR!


pannkakor på G

i dag i skolan gjorde vi inte så mkt ganska tråkig skoldag. när jag kom hem red jag och han var jätte fin
red på volten och han va jätte mjuk, gick i form hela tiden :D
sedan körde vi lite skänkelvikningar och galopp ombyten och de gick oxå super :)
Nu ska jag snart ställa mig och steka pannkakor till mig och min syster sedan läxor och TV:n.



// kramizz sofiaa

hejsan svejsan!

Phuuu! har suttit och laddat upp 24 bilder som ni får här lite längre ner, bilderna är på Jossan och Jasmines hoppträning igår! Gött att sluta tidigt vi slutar nämnligen 11.15 på måndagar!!? lyx va??;) Nägra av bilderna är lite suddiga aa ni vet ju hur det är att ta i ridhus XD Glöm nu inte för guts skull att ställa lite frågor till oss i frågestunden:
vi vill ha massa frågor!!!!!
här kommer bilderna från träningen!!
lika som bär? pigg Vesuv ;) E han inte söööt?? hur får man bilderna åt rätt håll??????svårt att komma ihåg banor!;)lille lacris hahasassa kan inte låta bli att dressyra ;)såå fina<3

@mobilblogg

Hej! Sitter i skolan och väntar på min första lektion, har hål nu till 09.00 - gött :) vesuv ska ut idag, får se om jag får med mig my eller malin idag! Kram Jossan

Godnatt!

Nu ska jag dra mig uppåt i huset och ta mig en dusch och sedan blir det sängen!
Imorgon är det skola och jag har ett engelska prov som jag inte har pluggat på speciellt mycket.. Men jag har ganska lätt för verb så det ska nog gå bra :)

Aja men vi hörs väll i morgon!

kul förresten att det redan har ramlat in en fråga på frågestunden! Jag tycker att DU ska fråga något också, inlägget hittar du HÄR!


KRAM


Frågestund!

Det var 5st som ville ha frågestund, så har får ni en!
Komigen nu och bomba oss med mycketmycket frågor :D


// Munkedalsryttarna


hemma från hoppträning!

Som rubriken lyder kom jag precis hem från hoppträning, Vesuv var duktig och skötte sig bra! Däremot var jag inte lite bra, jag ställer honom för mycket åt höger så han är mycket mer mjukare där än i vänstersidan så det måste jag träna på!

För Vesuv så ser veckan ut såhär -

Måndag - Ut
Tisdag - Vila
Onsdag - Hoppträning för Jossan
Torsdag - Paddocken Dressyr
Fredag - Ut
Lördag - Vila
Söndag - Tävling!

Det var Vesuvens vecka, nu ska jag plugga!

//



förhoppningsvis slänger Elin upp en bildbomb på dagens träning!


regn regn regn!!

jaa i dag har det inte blivit någon ridning för mig, inge roligt att rida i regnet!
men det kan vara skönt för pussen att få vila :)
Nästa vecka blir det träning och tävling bohus cupen final och en så länge leder vi hela bohus cupen :D
I går va jag på lane loge och hjälpte till med ponnyridingen som klubben hade där, kommer en bild på hur jag såg ut ;) det va indian tema så.
 
 Här kommer några bilder från förra tävlingen
LAGET



juste har glömt att säga att dom hade räknat fel i poängen i lag klassen förra gången så vi vann egentligen :D


jag som indian :P
// sofia

Tolous :D


Är lite kär i Theresé nya polle.................. <3


Bäääbis bomb :D



Är hon inte söööööööt ?? :D


Saker ni kanske inte visste om mig!?

Haha jag får vell slänga upp en sådan här då;)
* jag är 179 cm lång ;)
* jag har haft Dessan i 4 år nu
* mitt hopp rekord är 1m på pippi och 90 cm på Dessan (jag är en riktig hopp fegis haha!;)
* min favorit färg är grön!
* jag älskar att matcha mina outfits!
* jag har fobi för tåludd, JA ni läste rätt hahaha!!! XD
* jag åker ALDRIG hiss
* jag har känt Jasmine sedan vi gick på mulle och vi har gått i samma klass sedan dess ;)<3
Ja nu kanske ni fick reda på något nytt hihih! kram

Tävling !!

Tänkte att jag ska ha en liiiiten tävling :D Man vinner en länk i mina inlägg från måndag till tisdag :D :D
De gillas va ??! Om flera har svarat rätt så lottar jag om länkningen :)

Vilket av detta har jag inte gjort:

1. Jag har bara haft 1 annan ponny innan jag fick Hugo Boss

2. Jag har tävlat ponnygallopp

3. Jag har ett ärr i läppen då en klasskompis av misstag klippte mig i grundskolan


Svara 1, 2 eller 3 (Tävlingen avgörs i morgon vid 18.00 :D)

Vad tror du ??


Godkväll!

ja det är vell en ganska god kväll eller? ;) Jag är jätte trött och har haft ganska fullt upp i dag:D
slänger in en hiss/diss ;)
* det är bara 12 skoldagar med lektioner kvar!
* fint väder ;)
* Pippi var ganska fin på träningen
* det verkar som ni vill ha frågestund eller?? (fortsätt kommentera om ni vill eller ej!!)
* hittade fina saker på torp igår!:)
* prov på måndag
* ingen sovmorgon i morgon

Queen´s Ridsport!

Hemkommen från stallet och Queen´s´Ridsport!

Jag köpte

- "My heart belongs to Kingsland" t-shirt
- Kingsland tävlingströja
- Kingsland kofta
- Kingsland sockar

Jaa, de var nog allt!


I stallet fixade jag iordning alla Vesuvs grejer och transporten eftersom vi ska vara indianer imorgon på laneloge, tror att både Sofia och Elin skulle dit! Sassa tror jag skulle på CR i Sotenäs? eller är jag het ute och cyklar? :P

aja ni får väll ha de bra så bloggar jag mer ikväll!
btw, glöm inte att svara på våran frånga ang. frågestund HÄR!


KRAM!



 

äääääntlingen min!

kommigen och svara nu!

GLÖM INTE ATT SVARA PÅ OM NI VILL HA FRÅGESTUND ELLER INTE HÄR, NU!!!


// Munkedals Ryttarna


hihi, bara för att den är FÖR söt!! ♥

8 saker ni kanske inte visste om mig!

- Jag har skillda förelldrar
- Innan jag köpte Vesuv så har han gått par SM i gymkhana(!)
- 2 av Mina 3 bästa vänner har sina ponnysar i samma stall som jag
- Jag har lätt för att få saker som jag vill :P
- Jag är faktiskt ganska bortskämd :D
- Jag har varit medlem i Munkedals Ridklubb i hela 7 år iår!
- Sassa, Sofia och Elin är 3 av mina största förebilder, faktiskt!
- Jag är en såkallad "märkesbög" av flera av mina kompisar :o

hihi, ah nu kanske ni vet lite mer om mig?


Tävling ??

Som de flesta vet så vann jag ett GG - Pannband när jag tävlade sist gång :) Jag har då ingen användning av de, så jag undrar om de skulle kunna vara intressant om jag lottar ut de, Eller vad tycker ni ??

Minst 7 komentarer om de kanske ska bli nått :S


usch å blää!

är jättetrött och mår blää.. tror jag går å lägger mig snart faktiskt! imorgon är det skolan och stallet som gäller, går till 3 och åker hem så pappa kör ut mig :)

Idag gick Vesuv i ridhuset i ca 45min, hade ett hinder i mitten på kortsidan som jag hoppade någraa gånger, låg väll e slutet på ca 1m eller nått liknande, han var fin och klippte av perfekt trotts att detblev lite väl snäva svängar för ett 1m hinder... haha inte lätt med en överhet ponny som inte hade martingall!
Aja nu ska jag dra :D hadegött så får ni väll hoppas att sassa, elin eller sofia uppdaterar mer idag!


Kram

stallet nästa!

Nu åker jag snart ut till stallet, jag ska ta in hästarna och fixa allt för Vesuv och rida en sväng i ridhuset idag :)

Ses senare!


I <3 smycken!!

Mitt favorit smyckes märke är PEARLS FOR GIRLS! Här kommer några av mina favoriter de får en grymt stor hiss av mig!
Visst är det snyggt med ett litet armband när man rider? ;-)
Ett sånt här fick Jasmine i konfirmations pressent av mig ;) denna bara måste jag ha!!
den här är min favorit just nu och kostar 399 kr
den här är vell söt??!
och smyckes älskaren XD

Min önsketävlings outfit från topp till tå!


John Whitaker Hjälm


Kingsland Skorta


Kingsland Kavaj



John Whitaker Ridbyxor


Tretorn Stövlar                              eller                                  Pioneer Stövlar



Såå! vad tycker ni? jag tror det var allt, en del grejer har jag ju redan så detta blir nog bra. Har ju som tur är snälla förelldrar :D hihi


Kram

Hiss / Diss ??

Vad tycker ni om Schockemöhle ??



????????


Godmorgon!

Här snackar vi uppe med tuppen!
Idag ska jag bara vara hemma, blogga och så, ska försöka slänga upp massor med inlägg, fast jag inte vet vad ni vill läsa...
Aja, nu ska jag äta upp min frukost och sätta mig och skriva på ett inlägg tror jag :D

//

Goddag :D

..... eller snarare godnatt <333 Nu sitter jag uppe och skriver på ett skolarbete ;) Dagens ridning gick väl "bra" med Hugo..... Jag är inte helt nöjd med han (han var ganska spooky eftersom de blåste) men men han har också sina dagar :P
I skolan idag hade vi orientering..... jag fick VG, men hade sattsat högre..

Klarade man alla banor på


För tjejor:
-Inom 1 timme och 15 min = MVG
-Innan 1 timme och 20 min = VG+
-Innan 1 timme och 25 min = VG ( Jag klarade de på 1 timme och 21 min)




juste!

Kom på att jag är ledig imorgon och jag ska vara hemma hela dagen = bra uppdatering!!
Bra eller?

kom nu med tips och ideér, skärpning med kommentarerna inkorgen ekar ju...
http://munkedalsryttarna.blogg.se/2011/may/f-r-a-g-e-s-t-u-n-d.html#comment
GLÖM INTE!

//

F R Å G E S T U N D ?

Vad säger ni om en frågestund? Hade det vart kul kanske?

MINST 5 "ja"!

/ Munkedalsryttarna ♥


Dålig uppdatering!

oj oj nu va det ett tag sedan, har verkligen inte hunnit men här kommer resultat från söndagen :)
                  LD (clear round): fel fri :)
                  LD (stil): 2:a placering :) och en andra placering med laget oxå
Bilder kommer nästa vecka!
Nu måste jag plugga massor, har spanska prov i morron och NO prov på fredag!
vet nii en sak i morron fyller jag år :D

Jag och sassa :D



             


snyggt från scapa

är detta hiss eller diss??

Dagens vill ha...

...eller snarare måste HA är en sådan här "bling bling" grimma från hööks för bara 89kr!!! Pippi hade passat så bra i den. hoppas jag komme till torp på torsdag. det blir en HISS från mig.

Näst på inköpslistan blir....

...

Denna ljuvliga Kingsland t-shirt ♥


är den inte underbar?

Kram



Hittade även...

... lite snygga saker från kingsland ;)
vad tycker NI hiss eller diss???? Kram 

Hejsan hoppsan kära bloggläsare!!

Jag satt och plockade ihop lite snygga saker frå HV polo! Jag gillar verkigen deras kläder dom har inte bara röd, vit & blå kläder!:) från mig blir det en:
vad tycker ni är det en hiss eller diss??

Resultat

Igår var jag ju och tävlade bohuscupen dressyr för häst med pippi! Och nu i efterhand gick det super, var inte super nöjd då jag kom 2 st utanför placering båda gongerna:) Sedan så var vi 4 i laget och bara tre fick rida så vill lottade och jag fick ingen plats i laget :( Men dom andra 3 vann omgongen!! Grattis till er!!<3 Jag startade ju indeviduellt (näst sist på hela dagen:/ ) jag väntade sammanlagt 7 timmar mellan starterna!!!!!! Men här kommer procenten: Förklass 68,14% nytt poengrekord kom 12 av 41 starter så jag är nöjd!! Lagklass 63% dommaren var lite hårdare och mina händer var lite breda. I lagklassen gorde vi en PERFEKT halt men jag rörde lite mycket på händerna, hade jag inte gjort det hade vi fått 9 istället för 8 ;) Samma där så kom jag 2 utanför placering. Så att jobba på till nästa gång är mina händer! Men jag är JÄTTE nöjd med dagen och min Pippi lotta!!! :) Blider kanske kommer! kram

Dagens Resultat :D

Idag har jag vart och tävlat på Tanums Ridklubb (BohusCupen) med Jossan och Sofia :D

Munkedals Lag 1
-Sofia Osberg
-Louise Johansson
-Josefine Bohm
-Natalie Mattson
-Jasmine Johansson

Förklass/Clear Round: Guuuuuuuuuuuud så seg han var på framridningen !! Men helt plötsligt hände någonting och han vaknade upp och hoppade som en prins <3 Fort gick de oxå ;) Skulle tippa på 110 km xD Ne, men han vaknade till om man säger så :D
Väl inne på banan blev han rädd för en blomkruka nere i ett av hörnen xD Som vanligt......... :D Felfritt men han tvekade lite på sista hindret som var randigt........ Fick en röd / vit rosett :D

Stilklass / Lagklass: Nu fattade han att de gälde :D Han taggade som tusan genom att bocka och öka
:D Han hoppade perfa :D Jag var sist ut och försökte att inte pressa mig själv för mycket :I Men jag blev skitnervös :D Han var felfri inne på banan <3 Jag hoppade lite före, men So What ?? Jag är nöjd :D I stil fick jag 47 p Vilket var bra då de var en lite snålare domare :D Detta ledde till en 3:e plats :´) Fick em gul rosett, plaket och ett GG-pannband <3
Laget kom 2:a :D Lite snopet med 3 p -.- ^^ Fick en blå rosett, plaket och ett "Folksam"- Schabrak

De Bästa Av Allt :D
Vårt lag vann zon Norr :D om man kan säga så ^^ Vi sopade banan med hela 18 p ( 2:an hade 12 p )




Jag vet att jag ser sur ut men de var jag inte :D



Vilka ser man i Sotenäs då ?? ^^



Resultat 15/5 Tanums Ridklubb

Förklass - LD
jättefin på både framridningen och framhoppningen! hoppade alla hinder klockrent på banan, super fin ♥
felfri!

Lagklass Individuellt - LD
lika fin här, peta 2an som var totalt mitt fel! fick helt okej stilpoäng, lite kul att det bl.a stog på Totala bilden av ekipaget och dess samspelthet - På väg åt rätt håll!

Så himla kul, kändes verkligen jättebra ♥


påväg åt rätt håll ♥
 

Dagens inköp :D

Världens bästa mamma kom hem med demma idag <3 ÄLSKAR DE !!!!!!!!!!!!



Ska lätt ha dem imorgon på tävlingen :D


Bilder

Lite bilder på mig och Mattis <3









Kommentera !!!!


frågor och svar m.m :)

freja ;) om Outfit inför helgen!:
snyggt!! då kommer jag inte skämmas över dig ! :D haahha <3


"Svar" - hahah, bra det! :D <3

   
-  om Outfit inför helgen!:
vart har du köpt kingsland tröjan, och för hur mkt?

Svar - Jag fick den i julklapp man tror de är köpt på Queen´s Ridsport i munkedal för ca. 900:- ? :)





 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejhej!

Nu försöker jag tagga om lite inför söndag, lite tråkigt att jag inte får vara med och hoppa för laget men självklart hejjar jag på tjejerna endå :)
Freja kommer och sover hos mig imorgon och åker med på tävlingen som min privata "pepp-talk" assistent, haha ♥
tack för mig, lovar att blogga mer ikväll!

// Jossan


för mig kommer du alltid att vara en ängel, och vi ska visa dom vad vi går för ♥



Godkväll :D

Sitter vid mammas data då internet på den bärbara är sönder :( Så förvänta er ingen bra uppdatering från mkin sida :/ Men ska försöka. Nu taggar man inför morron dagen då jag konfirmerar mig ^^ Och TAGGAR inför söndag då bohuscupen hopp omg 2 är :D


fortsätt så!!

Statistiken har höjt sig och kommentarerna börjak komma in!!! Riktigt roligt!! Men jag vill att ni ska kommentera om vad ni tycker om bloggen är den bra som den är eller är det något ni sknar?? skriv i så fall!! men tack för kommentarerna och den höjda statistiken!! :):) god natt

Dagens Ridpass - Black Spot ♥

Red ju som sagt "Pricken" idag, började med att skritta ut en sväng och sen in i paddocken. Skrittade något varv i varge håll och började sedan att trava, gjorde lite öppnor/slutor och skänkelvikningar samt serpentiner för att göra honom mjuk. Sen började jag galoppera, lät honom bestämma tempot i galoppen samtidigt som jag arbetade honom, sen samlade jag ihop honom och gjorde lite olika skolor öppnor/slutor även här för att göra honom mjuk. Slutade tillsist med en lite sväng ut också!
Underbar ponny som jag verkligen hoppas att jag får rida igen! ♥


Myggan och Pricken i vintras! får se till att fixa lite ny bilder på honom ♥

Kram


keep it up!

Nu har ni äntligen börjat kommentera lite, fortsätt så!

Har nu äntligen kommit hem och fått i mig lite mat efter en lång dag i skolan, hade orienteringstävling och det gick väll helt okej, vi hittade alla kontroller iallafall ;)
Nu ska jag snart dra mig ut till stallet och som sagt rida Pricken och fixa allt för han och Vesuv!
Sen när jag kommit hem igen ska jag nog faktiskt blogga endel! bra va?

Tränade ju somsagt igår och det gick väll också helt okej, jag sitter gärna och tar lite i honom innan hindrena och då hoppar han "dåligare" så det ska jag tänka på på söndag så han går mer frammåt innan hindrena :)


Ha d bra och glöm nu inte kommentera!

//


data i skolan:)

Sitter brevid Malin <3 och skriver krönika :) Nu har vi 5 minuter rast så jag passar på att göra ett kort inlägg;) Efter skolan ska jag Malin, sassa och Evelina dra in till torp!!


Hissar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Så bra och praktiska dem väskorna är :D och grymt snygga är dem :) <33333333333 Jag har själv en sådan (Rekomenderar !!!!!!!!)
Skulle behöva en till :D Min är full av benlindor :D
Finns att köpa på kvarnen för ca pris 195 kr :D Prisvärdt !!


God morgon!

Nu ska jag dra mig neråt i huset och sen vidare till skolan!
Idag ska vesuv antingen vila eller skrittas, och sen ska jag även rida Pricken åt myggis :D har gjort det förut när hon har vart iväg eller så så det ska bli kul att få rida honom igen! Får se om jag rider ut eller vad jag gör, det återstår att se.
Nää nu får jag dra, sorry för ett rörigt och kort inlägg men bättre än inget? eller?

//


Outfit inför helgen!


Hjälm - John Whitaker
Väst - Racesafe
Stövlar - Tretorn Advance
Ridbyxor - Vita John Whitaker (ej med på bild)
Tävlingströja - Kingsland
Schabrak - John Whitaker
Öronluva - John Whitaker
Benskydd - John Whitaker (svarta)
Boots - Catago

såå! de va min och vesuvs outfit för helgens tävling :) är det någon av er bloggläsare som ska dit?


Kram





Hej hopp!

Idag införskaffades ett par sånna här snyggingar:
999Kr kan säga att de är grymt sköna!! verkligen en
Han precis provrida dem ett varv i paddocken innnan ett gigantiskt åskväder kom!! Alla i stallet stog och kolla ut genom fönstren medan vägen nästan spolades bort av allt regn!! Som tur va så försvann det lika snabbt som det kom!! Nu blir det att plugga lite matte (jippi) ;) Det blev även lite flugmedel, flughuva och stövelstrumpor från mountain horse innhandlat! Nu när våra hästar går ute på natten!!:) hare bra!!!


Mattis <33

Jag rider Mattis ;)

Med tanke på att han är "ung" och att jag bara ridit Mattis i ett par veckor nu tycker jag att han har utvecklats sååååååååååååå himla mycket :D Han är en helt annan häst nu ;) <3 Han går väll inte perfect men vi fortsätter frammåt ;)

OutFit: Mattis

Klargrönt Schabrak: Eskadron

Klargröna Benlindor: Eskadron

Träns: Waldhausen

Sadel: Pfiff


OutFit: Jag

Hjälm: CRW

Stövlar: Mountain Horse "Vencie"

Ridbyxor: Carat

Tröja: Mountain Horse

 

KOMMENTERA :D

 

 


Hejsan hoppsan kära bloggläsare!!

Jag sitter här och ska göra "packlista" på vad jag ska ha med till tävlingen på söndag. Det är bohuscupen dressyr häst som jag och Pepija ska vara med på! detta blir våran adra tävling och jag hoppas det går lika bra som sisst gång då vi blev placerade 6:a med 63% och laget vann!!<3 Här kommer min tävlings outfit! vad tycker ni om
den?? KOMMENTERA!!

träning!

Nu drar jag på träning! uppdaterar mer med outfit´s osv när jag kommer hem :D

btw, fortfarande dåligt med kommentarer!!




hej hej!

precis som jossan ska jag träna i morron, hoppas det går bra så känns det bra inför söndagen ;)
i dag fick Pussen ett dressyr pass, han va super dukig, han går verkligen jätte bra i
dressyren nu, så det känns skönt :D
Nu måste ni komentera, förslag på inlägg, vill ni ha filmer från tävling/träning ?!?!?

Pussen <3





Halt ??

Ja som rubriken lyder så är Hugo KANSKE halt p.g.a ett litet irriterat litet sår som han har vid hoven :( Blev då ingen ridning idag och ingen ridning imorgon :( Men jag rider Mattis istället :D Vi har gjort stora framsteg på 2 veckors ridning :D Är riktigt stolt över min STOOOOORA herre ;) Får se om de kommer en bildbomb på han från i förrgår :D Riktigt snygga bilder om inte blogg.se kronglar (igen??) som de har gjort ett tag nu ´-.-

Tänkte även skriva saker ni förmodligen inte visste om mig :D

- Jag HATAR hö, hö, hö och åter HÖ, tycker att de är äckligt att få på sig och att ta i de xD

- Jag bakar oftast när jag är nervös (??) xD

- Jag tränar inte om sakerna inte matchar ;)




hoppträning imorgon!

Imorgon kommer jag ha fullproppat schema, skolan, hem, stallet, hoppträning, kvällen i stallet, hem, blogga, plugga och till sist, SOVA! haha :P
Sen tänkte jag att ni skulle få lite outfits inför helgen och så även om kommentarerna ligger på 0, ryck upp er och kommentera! VAD VILL NI LÄSA OM? utan tips, ingen munkedalsryttarna vettni?

Kram
 
ohh, snygga sånnahär mina kära bloggkompisar har gjort, hihi gulligt att de står ryttarnen :P men det fixa ni? eller? :*

godkväll!

Godkväll våra kära bloggläsare! Nu har jag suttit och skrivit en medeltidsberättelse som ska in i morgon.. Tur att jag är klar nu, så nu blir det dejta kudden!

Vesuven fick sig en uteritt idag och resten av veckan ser ut såhär

Måndag - Ut
Tisdag - Vila
Onsdag - Hoppträning
Torsdag - Skritt
Fredag - Ut/Paddock
Lördag - Ut/Skritt
Söndag - Tävling i Tanum

är ni sugna på att se outfitsen för i helgen? KOMMENTERA DÅ! :D



// Jossan


bild från sommarens meeting på tjörn :)

Dagen !!

i dag i skolan hade vi inte jätte många lektioner men vi hade idrott och då hade vi orientering, inte jätte roligt men :P
när jag kom hem skulle jag gå upp i stallet och mocka sedan klippa gräset hos några men blev gräsklippningen
först och så gjorde mamma stallet åt mig <3 gjorde sedan kvällsmat och nu sitter jag här och ska snart börja plugga !! 
   // kraam sofia


Lyx vs budget

Här kommer en LYX vs BUDGET outfit! Själv föredrar jag den från John Witaker! Vilken gillar du???? //ELIN

Torp :D

Är nu på väg in till Torps Köpcentrum ;)

Vilka ser man ??


Kram Jasmine


Godmorgon

Godmorgon :D Sitter och käkar flingor :) Mums !! Idag slutar vi vid 11.15 i skolan xD Och då drar jag och mamma in till torp :D (yes) Ska bli ett par vita cykelbyxor och smycken till konfan nu på lördag :)

 

Kram Jasmine


Bild Bomb!

Här kommer några av bilderna från dagens träning // elin

hejsan svejsan!

har verkligen haft fullt upp igår och i dag! gjorde massa saker i går och i dag har jag hjälpt pappa flytta undan MASSA grejer som låg i vägen när vi nu ska bygga paddock :D
va oxå borta hos farmor och farfar och passade deras valp en liten stund :)
i går red jag en lång tur med pussen ca 2 h och i dag tog jag en lungn tur i skogen.                                             Veckan för Pussen:
Måndag: vila
Tisdag: rida lösgörande på gärdet
Onsdag: hoppträning :)
Torsdag: vila/skritta
Fredag: öva galoppombyten
Lördag: skritta
Söndag TÄVLA



vill ni ha filmer från tävlingen på söndag??? ( om inte någon komenterar blir det inga.)
// kraaaaam sofiaa :)

I kväll..

kommer ni få en stor bild BOMB! Med bilder på Jossan och sassas träning och kanske några bilder på mig och mina kära hästar! Det blev tyvärr inget träns idag då hööks hann stänga:( men det blir väll fler gångerXD
Jag vill också slänga in en snabb hiss!
dagens hiss blir bloggar med fyra bloggare! jag tycker det funkar väldigt bra och om någon inte hinner eller kan så finns det ju tre andra som kan hålla bloggen uppdaterad under dagen! så en stor hiss till mina kära blogg kompisar!!XD // ELIN

Jossan hissar och dissar!


• Munkedalsryttarna självklart!
• Hoppträningen idag!
• Sommaren och VÄRME!
• Bara 5 veckor kvar till sommarlovet!


hmm, första gången i mitt liv jag inte har kommit på något diss, menmen de e la bra?


// Jossan

i´m back!

phhuuu, hemma efter en lååång dag! sorry för att jag inte bloggade så mycket igår, som tur är har ni mina andra bruudar!

hoppträningen idag gick jättebra, tränaren tyckte att han har blivit jättelydig och så så det var jätttekul att höra!
Vi började iallafall med att korta och länga galoppsprång med 12m mellanrum, där tog han tilbaks jättebra och fick in 5.
Sen skulle vi komma på två studds på medellinjen vidare till en kombination som han satte super, förutonm att han hade lite lite framåtbjudnig mot studsen när han kom i trav.
Och sen fortsatte i med mycket lydnad och linjer! :)

Vad tyckte ni om sånnahär inlägg? läsvärt eller inte?
Bella tog lite bilder från dagen och även elin så om ni har tur får ni bilder!


Kramar/ Jossan


haha ♥

Mot kusinerna

Nu ska jag strax åka och hälsa på mina kusiner! Kanske att vi hinner in på torp en sväng efter jag behöver ett nytt träns till pippi lotta! Ett sånt här vill jag ha!;)
Kramiz Elin!!

Hissar

Personligen älskar jag Eskadron 8) De ar stilrena och har super bra passform 8D Stor hiss till Eskadron !!


Kväll :D

Dagen var somsagt S.T.R.E.S.S.I.G :O Var ju på mina klasskompisars konfa idag och den var skoj ;) Efter de i väntan på mamma fotade Elin Johnsson mig :) <3 När jag kom hem red jag Hugo :D så bra de gick !!! Han satte skänkelvikningar, lägningar och galoppen perfect :D <3 Ska träna imorgon med Jossan och Sofia (?) aja sent är de nu så jag får dra ;) Godnatt :D

 

 

- Jasmine Johansson <3


Dagens "konfa outfit"

Klockan 3 ska jag på konfemation för mina kära kompizar i svarteborg!! Det här blir det jag ska ha på mig!:)
Klänningen hade jag även tänkt ha på skolavslutningen! // Kramiz Elin

Stress !!!!!!!

I dag gick jag upp vid 8 och gick sedan till stallet för att knoppa Flora då Louise ska till riduppvisning i Dingle :D Om en timme ska jag till kyrka och kolla på konfan som mina klasskompisar har ;) <3 Och efter de bär de av till stallet och rida Hugo + Mattis + Stallstädar Dag + Grillning + mockning :I Efter de vid halv 7 ska Elin Solli Komma hem till mig och stylea mig och Elin Johnsson. Hon ska öva på oss ;) ooooh stressigt schema :O

 

Kramar Sassa ;) <3


hipp hipp hurra.....

Japp i dag fyller pussen 24 år <3 gamal gubbe ee han ;)
Nu ska jag åka till dingle och hjälpa till med ponnyridningen sedan så får jag städaklart rummet för i kväll kommer några till oss så :P det får oxå bli en mysig uteritt med födelsedags barnet såklart :) <3
 // sooofiaa

uppe med tuppen!

Nu har vi vaknat till liv och ska snart gå ner och äta frukost sen drar vi oss ut mot klubben och packar ihop allt för ponnyridningen!
Ikväll kommer kanske en kompis till mig, men om inte kan ni förvänta er en outfit som jag tänkte slänga upp här.

vi ses! / Jossan ♥ 

förresten tycker jag att ni ska svara på sassas fråga i förra inlägget!

Tävling ??

Nu är de upp till er :)

Vad vill ni läsa om här på Bloggen ??

Hiss / Diss ?? Tävling ?? Att vi ska han tävlingar på bloggen ?? Outfiter ?? Ja, vad vill ni ??

 

Kramar Munkedalsryttarna :D


hoppträning!

kom på att jag och sassa och kanske sofia? ska på hoppträning på söndag inför bohuscupen! jag har tvingat malin att filma så om ni vill kommer film upp på oss båda? (a

Vill ni se film?


@ maalins place'

hallu! sitter är med maaalin! vi lyssnar musik och chillar ;)
Vesuv gick i ridhuset idag, red på hackamoret och tog fram en bom och studsa över, piggis var han!
Imorgon ska vi med 2 ponnysar från klubben på ponnyridning i "storstaden" dingle, Sofia skulle också dit tror jag!? nää, nu ska vi fortsätta chilla, slänger nog in ett inlägg eller så sen!
Kram Jossan



Dagen!

Skönt med fredag idag! redagar har jag alltid massa lektioner i skolan Eng, Matte, So, Lästräning, No och Svenska men men.
efter skolan hemtade mamma mig för att jag skulle hinna till dressyr träningen, gick skit bra han var bara lite stel i ena bakbenet men det blev bättre sedan :) sen gick jag bort till farmor och farfar och hälsade på deras hundvalp, super sööt!! kommer bilder ng dag :) sen stallet. hare braa :D
  
    // Sofiaaa <3

Transport!!<3

Titta vad som stod parkerat utanför huset när jag kom hem från stallet idag!! En BOJ transport!!!<3:D  // Elin :)I'm in LOVE!!<3

Presentation - Sofia

Hej jag heter Sofia Osberg och är snart 14 år, ja bor på en gård utanför Dingle där jag oxå har mina två hästar.
      Precious (pussen)
Han är en D-ponny på 146,6 cm och fyller hela 24 år i morron,men det kan man inte tro så pigg han är :P, har haft hnm 1 1/2 år ungefär.
Med hnm tävlar jag hoppning på lokal nivå, tävlar inte så högt med hnm pga. hans ålder :)
men han är verkligen den underbaraste hästen jag vet !!! <3
    Musselina
Är en liten busig shettlands ponny som är 18 år i år och 98,8 cm hög.
Innan jag växte ur henne tävlade jag och tränade jag hoppning med henne. Hon är lik som Pussen ett litet energiknippe!! ;) <3

 jag och pussen :)


 Musselina :)


// hoppryttaren sofia :)

Bääääbis

BildBomd på Bääääbis
Bilderna är tagna idag då hon är tre dagar gammal <3









Glöm inte att komentera :3

Kram
Sassa :D <3

Presentation - Josefine

Hejhej! Mitt namn är alltså Josefine Bohm kallas oftast för Jossan, och jag är en av alla fyra bloggarna som ska blogga på denna bloggen! Jag är 14 år och och har en egen ponny vid namn Vesuv! Vesuv är en C-ponny som är hopponny rakt igenom, han är 16 år iår och är mitt lilla krutpaket, ni kommer förståss att få veta massamassa mer om mig och Vesuv i både framgång och motgång! I denhär bloggen kommer vi 4, 2 dressyrryttare och 2 hoppryttare blogga om våra hästliv i vått och torrt, men framförallt, allihopa tävlar och tränar för bästa klubben, jag talar såklart om - Munkedals Ridklubb ♥

// Josefine - hoppryttaren

Träning:)

Hejhopp! Nu ska jag strax cyckla till stallet:) har träning klockan 4 med Pippilotta:) jag hoppas det går lika bra som sist! Har ingen som kan följa med och fota tyvärr så bilderna får vänta;) Ha en bra dag!!!<3
// Dressyr ryttaren Elin;)

Skoola

Sitter i skola brevid Elin och ska skriva krönika -.-´Kommer aldrig igång med de :3 Elin sitter djupt koncentrerad xD Aja nu kommer fröken ;) Mer uppdatering sen :D

Jasmine Johansson - Dressyrryttaren

Presentation av Mig

Hallo ;) Mitt namn är Jasmine Johansson (Med de extremt vanliga efternamnet) Kallas Sassa ;). Älskar att tävla dressyr. 167 cm lång med blåa ögon, brunhårig (Dock var jag blond innan) Min D-ponny heter Hugo Boss och "min" *hostmammashost häst heter SB Gli Amati, men oxå kallad Mattis.

Hugo Boss <3 Föddes 1998 i Holland. En ponny med krut!!!!!!!!! Vi köpte han sommaren 2009 av en tjej som var för gammal för han. Han hade då inte tävlats men kunde grunderna i dressyr. Jag tänkte först ha han som hopponny, mmmmmeeeen han var bättre på dressyr. Året 2010 var min första start med han. Den blev i gärstorp :) I LC:1 slutade vi på 5 plats av 30 startande. Efter de rullade de på med vinst i LB m.m Så nu ska vi starta våran första LA:1 på Ljungskile ridklubb (Älskar deras tävlingar) Och efter de är de stänkte att starta regionalt :D

Hugo Boss släpper loss ;)

Hugo Boss

 

Saknar bild

SB Gli Amati <3 Född 2005 i Sverige ^^ Är somsagt ung så detta är ett projekt :D Ska kanske starta någon LC:1 med han i år ;) Mer info och bilder kommer :D <3

 

Jasmine Johansson - Dressyrryttaren

 


presentation!

Hejsan hoppsan!! jag heter Elin. Jag är snart 15år och jag har två hästar en c-ponny, Red Destiny "Dessan" och en häst, Pepija "Pippi" vi tävlar och tränar dressyr tillsammans. Men då jag är ganska lång (178 cm) är det ganska svårt att rida c-ponny nu men jag har kvar min ängel ändå! på den här bloggen kommer ni få läsa om mitt dressyrliv samt mina 3 kompisars hästliv! Ni kommer få mer info om mig senare och även lite bilder! Hoppas ni kommerr gilla bloggen!!! Nattinatti<3

Test

Testinlägg

RSS 2.0